söndag, november 12, 2006

Marlborough Farms

Alltså Marlborough Farms...

Sitter och lyssnar på The Sixth Great Lake och känner för att spöa upp mig själv för att jag fortfarande inte har köpt deras skivan. The Sixth Great Lake är ett av alla de band som härstammar från Marlborough Farms kollektivet, mina husgudar The Essex Green, Ladybug Transistor, Finishing School hör också dit - alla har de mer eller mindre samma medlemmar. Det är helt otroligt. Hur kan det finnas så mycket kreativitet hos dessa människor, hur kan dom göra den nästintill perfekta skivan efter den andra utan att det verkar finnas något stopp.

Jag skiter i att filosofera över hur det går till och väljer att tacka och ta emot. Skulle jag vara någon annan skulle Sascha Bell stå högt upp på litan över alternativ, jag vill också vara ett popgeni.

3 kommentarer:

Anonym sa...

är det dom som var elephant 6-kollektivet? ps, ge mig ditt lösenord igen så kan jag sätta färg på länkarna.. det är kanske lite väl kryptiskt när de inte sticker ut från texten. ska vi ses på onsdag förresten?

Elisabet sa...

mvh

Ida Strid sa...

Essex Green är med i Elephant 6-kollektivet och typ Ladybug också men Marlborough Farm syftar på när medlemmarna banden jag nämnde faktiskt bodde tillsammans i ett riktigt kollektiv, inte bara ett symboliskt sådant. Jag skickar lösen, ses imorrn