torsdag, augusti 23, 2007

"Hjärta" Toto Teens


Jag har recenserat lokalband i Sundsvall till och från i ett års tid. Vissa band har man blivit tvungen att se flera gånger, andra band har man haft äran att se flera gånger. Sen finns det ett band som jag inte bara haft äran att se mer än en gång utan et band som jag verkligen längtar efter att se, mest hela tiden. Dom spelar en del musik, bra, jazzigt, funkigt, rockigt, lite reggae med roliga texter. Men Toto Teens är så mycket mer än musik, performancekonst vill jag kallade det. De är så fåniga, så pretentiösa, så underbart roliga att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Igår när jag besökte deras hemsida fick jag ett plötsligt bekräftelsebehov och ville kolla om mina recensioner låg upp på sidan. Det gjorde dem och inte bara det, det är ett hjärta över mitt namn!

Jag älskar Toto Teens och jag har fått lite kärlek tillbaka, en fin känsla =)
Och observera gärna kommentaren "Ida Stridh är konst!" Det är jag det. Nu är mitt namn visserligen felstavat men det är ju min kära arbetsgivares fel och ingen annan.

Om nu någon skulle vilja se varför jag är så lyrisk över detta band så är det bara att besöka deras hemsida. Där finns deras filmer från alla deras spelningar. Jag rekommenderar "Pipeline 19 februari". Legendarisk var ordet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, jag vill maila dig. Vilken adress är det som gäller? Du kan skicka den antingen till min lastfm eller direkt till min mailadress som du hittar på min blogg. /W

Ida sa...

Hej anonym. Om jag får adressen till din lastfm eller till din blogg så ska jag lämna min mailadress där. Eller, jag kan ju skriva den här lika bra.
idastrid86@hotmail.com - är det som gäller.

Weathershow sa...

Hej, ja alltså det ska stå Weathershow men jag orkade inte skriva ut mer än W. Ett mail har landat i den inbox.