onsdag, januari 25, 2006

Tålamod skulle ha lönat sig...

Look! It's El Perro del Mar-El Perro del Mar

The New School-The Tough Alliance

Noah's Ark-CocoRosie

#3- Suburban kids with biblical names

Jenny Wilson-Love and Youth

I'm a bird now-Anthony and the Johnsons

Det här är några av de skivor som jag har köpt det senaste halvåret och som nu finns på CDON:s stora CD-rea. Natuligtvis till ett betydligt lägre pris än det jag betalade när jag köpte dem och det gör mig lätt irriterad. Jag vågar inte ens tänka på hur mycket pengar jag skulle ha sparat! Men jag är otålig när det kommer till musik, jag vill ha på en gång om jag har råd och har jag inte råd så tar jag mig råd. Med kläder är det en helt annan sak, då kan jag vänta i månader på att just den tröjan jag vill ha ska hamna på rea vilket gör att jag har en oerhört billig garderob men skivsamlingen är allt annat än billig. Tack och lov fanns det några skivor jag ville ha som jag inte redan har köpt också men då har CDON mage att HÖJA priset på frakten till 39kr på rea-skivor. Inte för att höjningen är gigantisk, det är principen av det som upprör mig. Men lets face it, det kommer inte stoppa mig från att köpa och ge bort de där extra 10 kronorna.

Den perfekta timing gör dock att jag idag oväntat tjänade 500kr då jag sålde några gamla kursböcker. Skivpengar som jag brukar kalla det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Lucy, eller vad du nu heter egentligen. Kan inte du höra av dig till Jens Höglin på Dagbladet? Ring mig på måndag vid tiotiden. 66 35 59

Daniel sa...

Hej. Nu har jag länkat till dig från min blogg, till och med!