onsdag, december 28, 2005

Jag fick den! En gratisskiva!

JAAAA!!!

Efter alla mina desperata försök att vinna tävlingar i Sonic lyckades jag i alla fall vara tillräcklligt snabb med att förnya min prenumeration att jag fick en bonusskiva, helt gratis. Det lönade sig att kasta på sig kläderna och åka in till stan direkt när posten kom, fylla i blanketten på bussen och gå på banken mitt i julruschen. Ett stort tack till den snälla bankkassörskan som lät mig betala 299kr i mynt utan avgift fast det inte var tillåtet, jag är evigt tacksam.

Skivan jag fick är Montt Mardiés debutskiva "Drama" och det var ett utmärkt val. Himla trevlig soul-pop är det och hade jag inte fått den så hade jag nog köpt den ialla fall. Extra rolig är covern på Håkan Hellströms "Kom igen Lena" som översatts till engelska och där getts titlen "Come on Eileen", vilket ju är titeln på den låt Håkan anses ha snott refrängen från. Mycket fyndigt och mycket bra.

2 kommentarer:

Anonym sa...

det är håkan som har snott låten inte tvärtom, fatta!!!! håkan har snott i stort sett alla låtar han sjunger rakt av. han suger så jävla hårt.

Ida sa...

eh, ja? Jag skriver ju det, att Håkan har snott från låten Come on Eileen. Och jag tyckte (för 2 år sedan när detta inlägg faktiskt skrevs) att det var fyndigt av Montt Mardié att döpa låten till det eftersom det blir som en pik.
Alltså, jag undrar verkligen vem du är och hur du hittade detta inlägg 2 år för sent. Hatar du Håkan så mycket att du googlar upp allt som står om honom för att där spy ut din vrede?
Nu blev du tom arg i onödan eftersom du läste fel, eller du verkar även ha fattat fel. Håkans KOm igen Lena påminner mycket om Dexy Midnight Runners' låt Come on Eileen, Montt Mardié har däremot översatt Håkans Kom igen Lena, det kan du läsa i skivkonvolutet ifall du inte tror mig. well, jag kan inte låta bli att tycka att du verkar lite sorglig, hoppas att mina fördomar om dig är felaktiga...